Digiqole ad

Edhe një viktimë nga COVID-19 në Suharekë

 Edhe një viktimë nga COVID-19 në Suharekë

IKSHPK njofton se mbrenda 24 orëve të fundit në Kosovë janë shënuar 11 viktima nga COVID-19, ndërsa njëri është nga Suhareka 71 vjeçar.


Brenda 24 orëve janë raportuar 11 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Kamenicë 2 raste (76 dhe 70 vjeç), Prishtinë 2 raste (78 dhe 71 vjeç), Vushtrri 2 raste (82 dhe 77 vjeç), Gjilan 1 rast (58 vjeç), Pejë 1 rast (62 vjeç), Prizren 1 rast (58 vjeç), Rahovec 1 rast (66 vjeç) dhe Suharekë 1 rast (71 vjeç).

Digiqole ad

Të ngjashme