Digiqole ad

Kryetari Muharremaj fillon diten në shoqatën e të verbërve

 Kryetari Muharremaj fillon diten në shoqatën e të verbërve

Sot e vizitova Shoqatën e të Verbërve, për tu njohur së afërmi me kërkesat e tyre, për funksionimin sa më të mirë të kësaj shoqate.

Ne si institucione komunale, kemi bërë investime në rregullimin e infrastrukturës dhe ambienteve të zyreve, ku ata kanë qëndruar dhe në të ardhmen do të punohet edhe më tutje.

Poashtu përkrahjen dhe mbështetjen për aktivitetet e tyre do ta kenë vazhdimisht, që ata t’i promovojnë angazhimet e tyre.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme