Digiqole ad

Munishi: “Permbi Kombëtaren është vetëm qielli”

 Munishi: “Permbi Kombëtaren është vetëm qielli”

Ky është postimi i plotë:

Kushti i parë i futbollit.
Duhet me dashtë me lujtë.
Kushti i dytë.
Duhet mi ndëgju keshillat e trenerit.
Kushti i tret .
Duhet me rrespektu fanellen dhe shoket e skuadres.
Kushti i katërt .
Interesat e skuadres duhet te jenë para interesave personale.
Kushti i pestë .Permbi Kombëtaren është vetëm qielli
.#Unë biri yt Kosovë#

Digiqole ad

Të ngjashme