Digiqole ad

FSK dhuron donacion për QKMF-në në Suharekë

 FSK dhuron donacion për QKMF-në në Suharekë

Forca e Sigurisë së Kosovës ka dhuruar donacion për Qendren Kryesore të Mjekësisë Familjare – Suharekë, këtë e ka bërë të ditur drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale Komunën e Suharekës, Besa Kuqi.

Ky është njoftimi i plotë:

Sot ne ambientet e QKMF bashkë me UD e drejtorit te QKMF/Therande znj. Dr.Sale Bytyqi dhe personelin mjeksor pranum nje donacion nga Forca e Sigurisë se Kosovēs, i falënderuam për këtë ndihmë shumë të nevojshme ne ketë kohë të ballafaqimit me Pandeminë COVID-19 për stafin e QKMF-së duke shpreh mirënjohjen më të lartë për FSK, ky donacion përmban materiale esenciale ,lloje të ndryshme dorëzash, maska, rroba mbrojtēse, kapela kirurgjike , e material tjetër të nevojshëm.

Ju lutemi respektoni rekomandimet e IKSHPK-se !

Digiqole ad

Të ngjashme