Digiqole ad

Nesër pa energji elektrike mbesin këto fshatra të Suharekës

 Nesër pa energji elektrike mbesin këto fshatra të Suharekës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Data e punimit: 13-11-2020

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002)  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00
Vendet: Sopia I, Sopia II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

3.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studençani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 09:00  deri në ora 12:00
Vendet: Studençani, një pjesë dhe Samadraxha.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Digiqole ad

Të ngjashme