• 16/05/2021

read next

Lajme Suhareka

Aksident në Duhel, lëndohet një femër

Qafë e Duhlës, Suharekë 15.05.2021 – 11:20. Dy automjete me targa vendore janë përfshirë në aksident trafiku. Si pasoj e aksidentit lëndime trupore ka pësuar viktima femër kosovarepasagjere në njërën nga veturat e përfshira në aksident, e cila pas pranimit

Lajme Suhareka

Vjedhje e rënde në Suharekë

Suharekë 15.05.2021 – 10:10. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se persona të dyshuar duke hapur me forcë derën hyrëse kanë depërtuar në lokalin e tij dhe nga aty kanë vjedhur 7 televizor, 5 aparate playstation dhe para të gatshme. Rasti

Lajme Suhareka

Suharekë: Arrestohet një qytetar për ngacmim sexual

Suharekë 15.05.2021 – 21:00. Është arrestuar një i dyshuar mashkull kosovar pasi që i njëjti ka ngacmuar viktimën femër kosovare. Sipas viktimës i dyshuari ia ka keqpërdorur edhe numrin e telefonit. Nga i dyshuari është sekuestruar një iphon për procedura

Lajme Suhareka

Suharekë: Arrestohet një qytetar për ngacmim sexual

Suharekë 15.05.2021 – 21:00. Është arrestuar një i dyshuar mashkull kosovar pasi që i njëjti ka ngacmuar viktimën femër kosovare. Sipas viktimës i dyshuari ia ka keqpërdorur edhe numrin e telefonit. Nga i dyshuari është sekuestruar një iphon për procedura