• 03/08/2021
Digiqole ad

Thaçi mbështet komunitetin LGBTIQ: Të sigurohen të drejta të barabarta për të gjithë

 Thaçi mbështet komunitetin LGBTIQ: Të sigurohen të drejta të barabarta për të gjithë

Presidenti Hashim Thaçi u ka ofruar mbështetjen e tij komunitetit LGBTIQ për të luftuar për të drejta të barabarata – teksa sot shënohet edhe Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobobisë.

Thaçi, përmes një psotimi në Facebook, ka thënë se do të vazhdojnë të punojnë për të siguruar të drejta të barabarta për të gjithë

“Vendi ynë, institucionet tona, duhet të vazhdojnë të punojnë për të siguruar të drejta të barabarta për të gjithë. Si President i Kosovës tashmë kam iniciuar krijimin e mekanizmave të rinj institucionalë në kuadër të Zyrës së Presidentit për t’i adresuar çështjet e komunitetit LGBTIQ në Kosovë”, ka shkruar Thaçi. /Telegrafi/

Të ngjashme