Digiqole ad

Aksident trafiku në Suharekë, plas edhe dajaku

 Aksident trafiku në Suharekë, plas edhe dajaku

Aksident  zingjiror në Suharekë, plas edhe  dajaku

Në hyrje të Suharekës, ka ndodhur një aksident mes disa veturave. Shkak mundë të kenë qenë kushtet atmosferike apo ndoshta edhe numri i madh i veturave për shkak të kolonave.

 E kjo duket se i ka acaruar pjesëmarrësit në aksident që pastaj të fillojnë me përleshje fizike mes tyre, duke përdorur mjete të forta.

 Suhareka Express mëson se në vend të ngjarjes kanë dalur Policia e trafikut si dhe ambulanca për të ofruar ndihmën e parë për të lënduarit.

Suhareka Express do t’iu mbajë të informuar

Digiqole ad

Të ngjashme