• 20/06/2021
Digiqole ad

Brenda 2 jave në Suharekë kanë ndodhur këto raste: 1 rast ngacmim seksual, 1 rast mashtrimi, 1 tentim vetëvrasje…

 Brenda 2 jave në Suharekë kanë ndodhur këto raste: 1 rast ngacmim seksual, 1 rast mashtrimi, 1 tentim vetëvrasje…

Gjendja e sigurisë në komunë u vlerësua e qetë dhe e sigurt sot në takimin e radhës për koordinim lokal të sigurisë.

Komandanti i stacionit policor në Suharekë, kapiten Afrim Sylaj, gjatë raportimit për rastet që kanë ndodhur gjatë dy javëve të fundit ka thënë se kanë ndodhur:
7 aksidente trafiku,
3 raste dëmtim prone,
8 vjedhje,
1 rast ngacmim seksual,
1 rast mashtrimi,
1 lëndim i lehtë,
1 tentim vetëvrasje dhe
1 armëmbajtje pa leje.
Komandanti i policisë ka shtuar gjithashtu se janë shqiptuar
240 tiketa trafiku dhe
142 tiketa anti-covid.

Digiqole ad

Të ngjashme