• 06/08/2021
Digiqole ad

Reagim nga FC Ballkani

 Reagim nga FC Ballkani

Faqja zyrtare në facebook e FC Ballkanit kanë publikuar një reagim, përmes të cilit njoftojnë se lajmet kinse klubi nuk i ka paguar lojtarët për disa muaj janë të pavërteta

Ja reagimi i plotë

Reagim:

I nderuar opinion sportdashes dhe me gjerë, ditë me parë ka qarkulluar lajmi nëpër disa “media” dhe “analista “ së klubi i futbollit FC Ballkani i’u ka borgjë pagat futbollistëve ku pretendohet së futbollistet skan marrë paga tash e tre muaj.

Me pergjgjesi i’u pergjigjemi se ky lajm nuk qendron aspak , jo tre apo dy muaj,
por cdo muaj jemi duke i respektuar kontratat me futbollistet dhe stafin.
Është e vërtete që kemi vështirësi me pagesa, sikur shumica e klubeve në Kosovë apo më gjërë, por asesi nuk do të kemi probleme me pagat dhe pagesat tjera .

Andaj, ju njoftojmë së lajmi për mos pagesë të pagave nuk qendron, të gjitha pagat janë komfor afateve kohore .

Nje këshillë për “ analistët “ tane, mos shkepni lajme të pa vërteta apo dezinformata,vetem për interesa te klikimeve apo interesave tjera personale,

Faleminderit për mirëkuptim 🙏

FC Ballkani
Të ngjashme