• 20/06/2021
Digiqole ad

Inagurohen çerdhet në fshatin Sopijë dhe Gjinoc

 Inagurohen çerdhet në fshatin Sopijë dhe Gjinoc

Numrit të çerdheve për femijë në Suharekë i janë shtuar edhe dy çerdhe te reja të inaguruara sot në fshatin Sopijë dhe Gjinoc.

Ne ceremoninë e hapjes së çerdheve ishte edhe i pari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, së bashku me nënkyetaren Mihrije Suka dhe drejtorin e arsimit Remzi Bajselmani.

Nga këto fshatra, Kryetari premtoj se në vazhdimësi do të të hapen edhe tri çerdhe të reja në fshatin Samdraxhë, Studençan dhe një në Suharekë.

Prerjen e shirtit të këtij institucioni e kanë bërë prindërit dhe fëmijët e fshatit Sopijë dhe Gjinoc.

Digiqole ad

Të ngjashme