• 05/08/2021
Digiqole ad

Shantazhohet një femër nga Suhareka me publikim të videove nga ish i dashuri

 Shantazhohet një femër nga Suhareka me publikim të videove nga ish i dashuri

Një viktimë e gjinisë femërore nga Suhareka ka raportuar në polici se është shantazhuar nga ish i dashuri i saj.

Viktima femër ka treguar se i dyshuari me të cilin ka qenë në lidhje dhe të cilit i ka dërguar foto-video, është duke i shfrytëzuar ato për ta shantazhuar .

I dyshuari e ka shantazhuar viktimën me pretekstin se nëse nuk i jep para do ti publikonte videot e saj.

Nga polici  u tha se rasti është në hetime .

Të ngjashme