• 05/08/2021
Digiqole ad

26 vjeçarit nga Suhareka po i duhen veç edhe 5 mijë euro për shërim

 26 vjeçarit nga Suhareka po i duhen veç edhe 5 mijë euro për shërim

Alban Gashi 26 vjeçar nga Suhareka vuan nga një sëmundje e rëndë dhe për trajtimin e tij nevojitën 20 mijë e 500 euro, shumë të cilën familja nuk e posedon.

Familjarët e tij bëjnë të ditur se një spital në Kosovë iu ka bërë zbritje prej 10 mijë eurove për ta kryer operacionin.

Për Albanin tashmë po duhen vetëm edhe 5 mijë euro.

Për Albanin i cili është edhe baba, mjetet financiare mund t’i dërgoni në llogarinë e hapur në RaiffeisenBank: IBAN:XK051501001020578739

Swift Code: RBKOXKPR

Ndërsa familjarët kanë lënë edhe numrin e tyre ku mund të kontaktoni për këtë rast: 049-693-102

Të ngjashme