Digiqole ad

Vazhdon ndërtimi i rrugëve lokale në Reshtan

 Vazhdon ndërtimi i rrugëve lokale në Reshtan

Vazhdon ndërtimi i rrugëve lokale në Reshtan

Në fshatin Reshtan, ashtu siç është planifikuar me Listën e projekteve kapitale, po vazhdojnë punimet në ndërtimin dhe rregullimin e rrugëve lokale. Kryetari Muharremaj dhe drejtori i Shërbimeve Publike z. Enver Shabani, kanë inspektuar në fillimin e punimeve, ndërsa kryetari ka shtuar se: “Piksynim i yni është që secilen ditë të jemi në shërbim të qytetarëve.”

Digiqole ad

Të ngjashme