• 18/05/2021
Digiqole ad

PDK dega në Suharekë kujton Dëshmorët e Mushtishtit

 PDK dega në Suharekë kujton Dëshmorët e Mushtishtit

Sot, me 22 prill, Mushtishti shënon Ditën e Dëshmorëve dhe të Martirëve të rënë për lirinë e Atdheut.Kujtojmë me nderimin dhe respektin më të madhë sakrificën e tyre sublime, sakrificë që solli lirinë dhe pavarësinë që e gëzojmë sot. Pa luftën dhe sakrificën e tyre, ne nuk do t’i arrinim këto suksese, prandaj e kemi obligim që t’i nderojmë dhe kujtojmë gjithnjë!Është gjëja më e vogël çfarë mund të bëjmë për ta.Lavdi Dëshmorëve dhe Martirëve të Mushtishtit!/ Thuhet në postimin e PDK dega në Suharekë.

Digiqole ad

Të ngjashme