• 18/05/2021
Digiqole ad

“Dita e Tokës” me aktivitete të ndryshme, Muharremaj mbjell drunjë dekorativ

 “Dita e Tokës” me aktivitete të ndryshme, Muharremaj mbjell drunjë dekorativ

“Dita e Tokës” me aktivitete të ndryshme, duke u respektuar masat anti-Covid….

Kryetari i Komunës së Suharekës, z. Bali Muharremaj, sot në “Ditën e Tokës”, ka vizituar fshatin Vraniç, ku së bashku me disa të rinj ka mbjellur drunjë dekorativ për të pasur një ambient sa ma të mirë. Kryetari lidhur me këtë aktivitet thotë se: ““Aktivitetet për “Ditën e Tokës” po i fillojmë nga fshati Vraniç, me mbjelljen e drunjëve të cilët i japin rëndësi ambientit.

Angazhohuni për vendin duke e mbrojtur dhe ruajtur ambientin”


Aktivitetei i “Ditës së Tokës” kudo po zhvillohet nën respektimin e masave anti-Covid të sjella nga Qeveria e vendit.

Digiqole ad

Të ngjashme