• 20/06/2021
Digiqole ad

Grupi Motocross Theranda priten nga Prefekti i Vlorës

 Grupi Motocross Theranda priten nga Prefekti i Vlorës

Grupi i Motocross Theranda nga Suhareka e Kosoves eshte pritur sot nga Prefekti i Qarkut Vlore Flamur Mamaj.

Grupi për herë të parë dhe të vetmit do të marrin iniciativen extreme e ngjitjes me motorr në Majën e Çikës.

Mamaj ju dhuroi dy flamujt atë të kombit Shqiptar dhe shtetit të Kosovës të cilët do të vendosen në Majën e Çikes

Digiqole ad

Të ngjashme