• 20/06/2021
Digiqole ad

Suharekë: Hajnat i hyn në shtëpi dhe i vjedhin pistoletën

 Suharekë: Hajnat i hyn në shtëpi dhe i vjedhin pistoletën

Suharekë, 14.05.2021-21:20, Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se të dyshuar të panjohur, me forcë kane depërtuar në shtëpinë e tij nga ku kanë vjedhur një armë-pistoletë me dy karikatorë për te cilën posedonte leje. Rasti nën hetime.

Digiqole ad

Të ngjashme