• 20/06/2021
Digiqole ad

Dardan Berisha tek YLLI ?!

 Dardan Berisha tek YLLI ?!

Dardan Berisha afër transferimit tek KB Ylli.

KB Ylli në sezonin 2021/22 do të garojë në Champions League dhe Europe Cup që pritet të jetë arsyeja kryesore e transferimit të Dardanit.

Gjithsesi mbetet të shihet nëse do të arrihet marrëveshja!

Digiqole ad

Të ngjashme