• 20/06/2021
Digiqole ad

Vjedhje e rënde në Suharekë

 Vjedhje e rënde në Suharekë

Suharekë 15.05.2021 – 10:10. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se persona të dyshuar duke hapur me forcë derën hyrëse kanë depërtuar në lokalin e tij dhe nga aty kanë vjedhur 7 televizor, 5 aparate playstation dhe para të gatshme. Rasti në hetime.

Digiqole ad

Të ngjashme