• 13/06/2021
Digiqole ad

Studimi konfirmon se seksi në martesë është më i mirë se ai për një natë

 Studimi konfirmon se seksi në martesë është më i mirë se ai për një natë

Një hulumtim konfirmon se femrat janë shumë më të kënaqura me seksin në martesë sesa për një natë.

Shkencëtarët nga Universiteti i Floridës, pyetën më shumë se një mijë gra midis moshës 18 dhe 71 vjeçare, për jetën e tyre seksuale.

Interesante, të anketuarat në një marrëdhënie të përkushtuar kishin 15% gjasa më shumë për një orgazmë në krahasim me koleget e tyre të cilat bënin seks vetëm një natë.

Ndërkohë, kënaqësia seksuale ishte gjithashtu 10 përqind më e lartë.

Gjetjet sugjeruan gjithashtu që ato që më parë kishin një shije për të dy nivelet e angazhimit gjetën një partner të rregullt për të çuar në një jetë seksuale më të kënaqur.

“Mesatarisht, gratë përjetuan rezultate më të mëdha seksuale në seksin e kryer në krahasim me seksin rastësor”, shkroi shkencëtari kryesor Val Wongsomboon, transmeton Klankosova.tv.

Digiqole ad

Të ngjashme