• 05/08/2021
Digiqole ad

Sale Bytyqi zgjedhet drejtoreshë në QKMF Suharekë

 Sale Bytyqi zgjedhet drejtoreshë në QKMF Suharekë

Bazuar në rangëlisten e kandidatëve dhe rezultatet e panelit intervistues për konkursin 06-718 të datës 31.03.2021 për plotësimin e vendit të lirë të punës :  DREJTOR/E TË QENDRËS KRYESORE TË MJEKSISË FAMILJARE NË SUHAREKË, Komisioni ka nxjerrë këtë listë të rezultateve:

Dr.Behare Elshani – 502 pikë

Dr.Sevdije Kokollari – 507 pikë

Dr. Sale Bytyqi – 557 pikë

Dr. Betim Iballi – ka munguar në intervistë

Dr.Muhamet Balaj- 526 pikë

Në bazë të rezultateve përfundimtare Dr.Sale Bytyqi përzgjidhet drejtoreshë ne QKMF- Suharekë./ SuharekaExpress

Të ngjashme