• 05/08/2021
Digiqole ad

[VIDEO] Suharekë: Hysni Rexha shpëton familjen nga gjarpëri 1.5M

 [VIDEO] Suharekë: Hysni Rexha shpëton familjen nga gjarpëri 1.5M

Hysni Rexha, një entuziast i zbutjes së kafshëve, që në Kosovë njihet si “Njeriu Ujk” sot e ka zënë edhe një gjarpër të gjatë diku 1.5 metra.

Hysni Rexhaj ishte i ftuar nga një familje nga fshati Savrovë e Suharekës të cilët ishin të rrezikuar nga disa bolla.

Ky është postimi i plotë i Hysni Rexhajt:
“Përshëndetje per te gjithë sot mora nje telefonat nga fshati Savrov e Suharekes qe kishin problem dhe panikë me gjith musafiret qe ndodheshin aty nga disa bolla Dhe ju pergjigja telefonates dhe u krye me suksese Gjithmon ne ndimë te popullit rrespekt.”

Të ngjashme