• 05/08/2021
Digiqole ad

PDK Suharekë: Muharremaj vazhdon t’i degradojë institucionet

 PDK Suharekë: Muharremaj vazhdon t’i degradojë institucionet

Vazhdon degradimi i institucioneve të Komunës së Suharekës nga z.Bali Muharremaj.

Kur qeverisjes Muharremaj po i vjen fundi, ai vazhdon ti kurdisë konkurset në çdo institucion komunal, së fundmi në Drejtorinë e Shëndetësisë ka përzgjedhë të jetë Dr.Sale Bytyqi, edhe pse fundi i kësaj situate ka qenë e ditur qysh më herët.

Konvertimi në votë i çdo procesi, konkursi për Kryetarin Muharremaj, veq po e zbeh dhe degradon çdo institucion komunal.

QKMF, në Therandë që një kohë të gjatë është me UD të pozicionit të drejtorit të QKMF-së, dhe kjo ka treguar pa përgjegjësinë e institucioneve përgjegjëse komunale.PDK, Therandë/ Thuhet në njoftimin e PDK-së dega në Suharekë

Të ngjashme