• 05/08/2021
Digiqole ad

KUJDES; Nga sot nuk mund të parkoni në këtë pjesë

 KUJDES; Nga sot nuk mund të parkoni në këtë pjesë

Nga sot 10.06.2021, rruga në mes sheshit do të jetë e qatkullueshme në të dy kahjet.

Deri tash kjo rruge ka qenë e një kahshme duke u shfrytëzuar gjysma e rrugës pë qarkullimin e veturave dhe gjysma tjetër për parking.

Ky vendim është marrur për t’i shmangur kolonat gjatë muajve të verës.

Drejtori i Shërbimeve Publike Z.Enver Shabani përmes një postimi në facebook ka njoftuar se nga sot rruga te Sheshi do të jetë e qarkullueshme në të dy drejtimet:

“Shenjëzimi i rrugës te Sheshi- që nga neser qarkullimi i automjeteve në të dy drejtimet!”

Të ngjashme