• 05/08/2021
Digiqole ad

Lis Shoshi e Dardan Berisha tek YLLI? Flet Agron Berisha

 Lis Shoshi e Dardan Berisha tek YLLI? Flet Agron Berisha

Agron Berisha, drejtori i KB Golden Eagle Ylli ka folur rreth thashethëmeve për trasngerimin e Lis Shoshit dhe Dardan Berishēs.

I fuar në emisionin Asist,

Agron Berisha zbuloi se cfarë ka të vërtet në këto thashe thëme dhe cfarë po synon KB Golden Eagle Ylli.

Ndiqeni Videon:

Të ngjashme