• 05/08/2021
Digiqole ad

Aktivitet pastrimi në “Shtigjet e Ecjes”

 Aktivitet pastrimi në “Shtigjet e Ecjes”

Aktivitet pastrami në “Shtigjet e Ecjes”

Në kuadër të Projektit “Youth workers for a healthy Earth”, sot janë zhvilluar aktivitetet rreth pastrimit të ambientit tek “Shtigjet e Ecjes”.

Kryetari Muharremaj, ishte i pranishëm gjatë aktivitetit dhe ka shtuar se: “qëllimi i aktivitetit është ndërgjegjësimi i të rinjve për një ambient të pastër e jo të ndotur nga mbeturinat.”

Të ngjashme