• 05/08/2021
Digiqole ad

Zyrtarja e Prokurorisë Themelore në Prishtinë ngacmon një kolege të saj

 Zyrtarja e Prokurorisë Themelore në Prishtinë ngacmon një kolege të saj

Rastet e ngacmimeve nuk janë të rralla as në institucionet publike në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Një ngjarje e tillë, Sinjali mëson nga burimet brenda Prokurorisë Themelore në Prishtinë, se ka ndodhur pikërisht në këtë institucion. 

Sipas këtyre burimeve një administratore e Prokurorisë Themelore në Prishtinë e ka denoncuar një rast të ngacmimit në Policinë e Kosovës. 

E njëjta ka deklaruar se është ngacmuar përmes emailave dhe mesazheve nga një zyrtare tjetër e kësaj Prokurorie. 

Siç merr vesh Sinjali ngjarja dyshohet të ketë ndodhur në orët e mëngjesit, të ditës së djeshme. 

Rasti në Polici është iniciuar si “ngacmim”.

Të ngjashme