• 05/08/2021
Digiqole ad

Suharekë: Dy nxënës sulmojnë fizikisht njëri-tjetrin

 Suharekë: Dy nxënës sulmojnë fizikisht njëri-tjetrin

Dukuritë e dhunës fizike e psikike në shkolla sa vijnë e shpeshtohen, ndërsa masat për parandalimin apo ndëshkimin e tyre pothuajse nuk vërehen fare.

Sinjali mëson se dje rreth orës 10:05, në Suharekë, dy nxënës janë përfshirë në një sulm fizik, pas një mosmarrëveshje që ata kishin ndërmjet vete.

Burimet e Gazetës Sinjali bëjnë të ditur se njëri prej të dyshuarve është arrestuar dhe se hetimet lidhur me rastin po vazhdojnë

Të ngjashme