• 05/08/2021
Digiqole ad

Ja cfarë thotë infermieri, pas largimit nga puna të 360 infermierëve

 Ja cfarë thotë infermieri, pas largimit nga puna të 360 infermierëve


Infermieri Fitim Havolli e ka cilësuar keqmenaxhim të jashtëzakonshëm largimin e infermierëve të cilët qenë angazhuar me përkrahjen e Bankës Botërore për menaxhim të pandemisë.

Ai ka thënë se Kosova është në situatë të rëndë me numrin e ulët të infermierëve.

Ka theksuar se po që se vazhdon me këto shifra të të punësuarish dhe “po që se kthehet patologjia e sëmundjeve në Klinikën Infektive, do të më duhet të kujdesem për 24 pacientë”. “Kjo është e pamundur, sepse më s’do të pranojmë”, ka shtuar ai në Interaktiv

Të ngjashme