• 05/08/2021
Digiqole ad

FC Ballkani emëron drejtorin e ri

 FC Ballkani emëron drejtorin e ri

FC Ballkani përmes një postimi në facebook ka njoftuar se tashmë ka emëruar Shyqyri Hoxha- Lindi drejtor menagjues në skuadr
“Të dashur tifoz 🧡🖤

Afaristi i mirënjohur Suharekas Shyqyri Hoxha – Lindi, ka vendosur qe përvojën e tij të berit biznes ta kultivoj dhe të instalojë në klubin tonë. Lindi dhe klubi janë dakorduar që s’bashku duke gërshetuar ndërmarrësin dhe sportin të qojnë klubin në nivele të larta, gjithashtu duhet të cekim se Lindi me shume shok e kan mbajtur për vite me radhe.
Lindi nga sot do të ushtroj detyrën e drejtorit menaxhues.

Ndërsa,në krahë të Lindit për çështje sportive do të jetë emri i njohur mbarëshqiptar si futbollist dhe punëtor sportiv nëpër shumë klube rajonale dhe Europiane. Mirësevjen Nderrim Nexhipi, në cilësi të Drejtorit Sportiv.

Na priftë e mbara Suharekë 🙏“

Të ngjashme