• 04/08/2021
Digiqole ad

Muharremaj uron festën e kurban Bajramit

 Muharremaj uron festën e kurban Bajramit

Kryetari i komunës së Suharekës Bali Muharremaj me rastin e festës së Kurban Bajramit ka shfrytëzuar një foto me familjën e tij, për t’i uruar të gjithë besimtarët për festën e Kurban Bajramit.
Muharremaj shkruan në facebook:

“Urime Festa e Kurban Bajramit nga Familja Muharremaj.

Dëshirojmë që familjet tuaja të kenë shëndet, suksese dhe lumturi.

Me respekt
Bali Muharremaj”

Të ngjashme