• 04/08/2021
Digiqole ad

QKMF në Suharekë furnizohet me insulina

 QKMF në Suharekë furnizohet me insulina

Qendra Kryesore e Mjeksisë Familjare në Suharekë ka njoftuar se është furnizuar me insulina të llojit Novomox dhe Novorapid.

Të gjithë përdoruesit e insulinës mund të shërbehen me insulina çdo ditë nga ora 08:00-22:00


“Të nderuar qytetarë! Ju njoftojmë se QKMF-Suharekë është furnizuar me INSULINA te llojit Novomix dhe Novorapid. Nga sot,qdo ditë prej orës 08:00 deri në 22:00 mundë të shërbeheni . Ju faleminderit për mirëkuptim! Me respekt, QKMF-Suharekë.”

Të ngjashme