• 04/08/2021
Digiqole ad

Një i infektuar nga Suhareka, 15 në tërë Kosovën 24 orët e fundit

 Një i infektuar nga Suhareka, 15 në tërë Kosovën 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë kësaj periudhe janë infektuar 15 persona me COVID-19.Sot janë shëruar 11 qytetarë dhe janë kryer 2 mijë e 144 testime.

Ndërsa një përson nga Podujeva ka ndërruar jetë, mësohet se nga 15 të infektuarit, një është nga Suhareka.

SuharekaExpress mëson se i infektuari nga Suhareka është i gjinisë mashkullore, dhe është i moshës 40-49 vjeç.

Të ngjashme