• 04/08/2021
Digiqole ad

Muharremaj takon dy mërgimtarë në park, u dhuron simbolin e Komunës

 Muharremaj takon dy mërgimtarë në park, u dhuron simbolin e Komunës

Kryetari i komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj këtë verë ka vendosur që mërgimtarëve tua dhuroj simbolin e komunës së Suharekës.

E këtë fat sot e kishin edhe Agron e Xhemile Kryeziu të cilët jetojnë dhe punojnë në Austri.

Munarrwmaj çiftin e takoj në parkum e qytetit dhe pas dhurinit të simbolit të komunës Muharremaj përveç që i falënderoj për komtributin e dhënë ndër vite për qytettin e tyre, nuk harroj të bëj edhe foto.

Ja postimi i plotë i Muharremajt:
Agron dhe Xhemile Kryeziu të cilët jetojnë dhe punojnë në Austri, u dhurova simbolin tonë të Komunës së Suharekës.

Mërgimtarët tanë me mendje dhe zemër janë me ne. Nderimi dhe respekti u takon gjithmonë. 🙏

Bali Muharremaj

Të ngjashme