• 04/08/2021
Digiqole ad

Muharremaj dhe Fatmir Limaj nderojnë dëshmorin Sadri Guraziu

 Muharremaj dhe Fatmir Limaj nderojnë dëshmorin Sadri Guraziu

Është zbuluar pllaka në lapidarin e dëshmorit Sadri Guraziu në fshatin Bllacë.

Të pranishëm ishin bashkëluftëtarë e të afërm të dëshmorit Guraziu, nuk mungoj as kryetari i komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj i cili së bashku me kryetarin e NISMA-s z.Fatmir Limaj zbuluan këtë pllakë në kujtim të dëshmorit Sadri Guraziu

Të ngjashme