• 04/08/2021
Digiqole ad

Suharekë: Në këto vende do të ndalet rryma gjatë ditës

 Suharekë: Në këto vende do të ndalet rryma gjatë ditës

KEDS ka njoftuar se nesër në disa vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve. 

Këto punime janë cilësuar si të domosdoshme për siguri të sistemit.

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale 2 (Kodi: 32000022)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale (Solidi) (Kodi: 32000025)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Solidi, Graniti Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni-Ahmet Balaj, NTP “Shala Gas”, Shirokë, NTP Kolgeci, Adrian Ismet Hoxha, Petroleum coke Kosova shpk, Matal, Fix & Sëis store-Burim Devetaku, Xhevat Mehmet Spahiu,”Spahiu-Petroll” Shpk.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 15:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Studençani – një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Të ngjashme