• 02/08/2021
Digiqole ad

Salih Zyba: Dikush duhet të jep përgjegjësi!

 Salih Zyba: Dikush duhet të jep përgjegjësi!

Salih Zyba Deputet dhe kryetar i VV qendra në Suharekë akuzon Komunën e Suharekës dhe MMPH për devijim të projektit.

Postimi I plotë I Zybës:

“LEDINA E HALIMIT” gjelbëroi, por jo edhe shumica e drunjëve që u mbollën në të, me anë të një kontrate nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpunim me Komunën e Therandës, sipas së cilës parashihej që të mbilleshin 2800 fidane përgjatë rrugës magjistrale Therandë-Prizren.
Vlera e kontratës ishte 259.840€, pra një fidan i tillë kushtoi 92€.

Dikush duhet të jep përgjegjësi për devijimin e këtij projekti, edhe për tharjen e menjëhershme të tyre?

Të ngjashme