• 05/08/2021
Digiqole ad

FC Ballkani – Junioret Shpallen Kampion në Superligen e Kosovës në Futboll

 FC Ballkani – Junioret Shpallen Kampion në Superligen e Kosovës në Futboll

KF Ballkani, kategoria e Juniorëve shpallet kampion I superligës nga FFK

Komiteti Eksekutiv I FFK-së, në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 27 Maj 2020 në Prishtinë, bzuar në nenin 34 pika b al,3 e Statutit të FFK-së dhe në vendimin e Ministrit të shëndetësisë gjegjëzisht të IKSHP, merr këtë vendim:

Superliga e juniorëve nuk do të vazhdohet. Kampion shpallet KF Ballkani ndërsa nga Liga nuk bie asnjë ekip.

Kujtojmë që në këtë mbledhje është marrur vendim edhe për 5 pika të tjera të cilat mund ti lexoni në linkun më poshtë

http://ffk-kosova.com/vendimet-nga-mbledhja-e-ke-te-ffk-se/:

Të ngjashme