• 25/07/2021
Digiqole ad

20 Vite Handikos

 20 Vite Handikos

Pikërisht më 5 Qershor të vitit 2000 u vë gurëthemeli i objektit të Qendrës Handikos në Suharekë.

Ishte donacion i CIMIC Gjerman, konkretisht angazhim i nënkolonelit Grummich, nga ajo kohë zhvillimi i aktiviteteve u përkrah nga Qeveria Komunale dhe donator tjerë si : ADA Austriake, MPMS dhe biznese lokale. Kjo qendër shërbeu për fëmijë dhe të rritur me nevoja të veqanta .
20 Vite Handikos

Të ngjashme