• 17/05/2021
Digiqole ad

FC Ballkani: Njoftim për Media

 FC Ballkani: Njoftim për Media

Njoftim për media

Duke marrë parasysh rekomandimet e Komisionit të garave të FFK-së për numrin e kufizuar të pjesëmarrësve në ndeshjen e javës së 23-të, IPKO Superligës ndërmjet FC Ballkani vs FC Drenica (e Dielë, 07.06.2020, ora 16:00, Stadiumi Qytetit Suharekë) ju ftojmë të keni mirëkuptim duke na dërguar emrat për akreditim të gazetarëve, si dhe emrin e medias të cilën e përfaqësoni.

Njoftimin duhet të bëni jo më vonë se 06.06.2020, ora 12:00 pasi qe ne si klub duhet të njoftojmë organin kompetent FFK brenda afateve të përcaktura.

Aplikimet mund t’i dërgoni në: fcballkani1947@gmail.com , akreditimet do t’i bëjmë sipas kronologjisë së pranimit të kërkesave.

Me respekt,
FC Ballkani

Digiqole ad

Të ngjashme