• 13/06/2021
Digiqole ad

U mbajt takimi i rregullt i Këshillit të drejtorëve komunal

 U mbajt takimi i rregullt i Këshillit të drejtorëve komunal

Në takimin e rregullt të Këshillit të drejtorëve, që u mbajt sot janë diskutuar shumë tema me rëndësi që kanë të bëjnë me shërbime sa më të mira për qytetarë. Kryetari Muharremaj, ka kërkuar që të respektohen masat e marra për gjendjen e krijuar nga COVID-19. Të mbahet distanca fizike dhe të bartja e maskës. Kurse nga drejtoria komunale për Shërbime publike, u tha se po punohet në realizimin e projekteve që janë në proces

Digiqole ad

Të ngjashme