• 25/07/2021
Digiqole ad

Virusi i ri Covid-19 edhe më infektiv

 Virusi i ri Covid-19 edhe më infektiv

Shkencëtarët kanë gjetur prova se COVID-19, sëmundja që e shkakton koronavirusi, shpërndahet edhe përmes ajrit si dhe një lloj i ri i virusit duket se është më infektiv se sa ai i pari që është identifikuar në Kinë.

Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara ka kërkuar armëpushim në mes vendeve që janë në luftë, për shkak se bota është duke luftuar me pandeminë.

Të ngjashme