• 25/07/2021
Digiqole ad

Mblidhet Këshilli i Sigurisë së Kosovës

 Mblidhet Këshilli i Sigurisë së Kosovës

Ka filluar mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës. Kjo mbledhje po zhvillohet pas përfundimit të Komitetit për Menaxhimin e COVID-19, nën kryesimin e kryeministrit të vendit, Avdullah Hoti.

Në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë që ka filluar tani pritet që të diskutohet situata e krijuar nga pandemia COVID-19, si dhe mundësia e shpalljes së Gjendjes së Jashtëzakonshme.

Në takimin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës po merr pjesë edhe presidenti i vendit, Hashim Thaçi si dhe krerët e institucioneve të sigurisë./Indeksonline/

Të ngjashme