• 25/07/2021
Digiqole ad

Kuvendi i Kosovës ka miratuar marrëveshjet ndërkombëtare, pas tre dështimeve rresht që të ratifikohen ato

 Kuvendi i Kosovës ka miratuar marrëveshjet ndërkombëtare, pas tre dështimeve rresht që të ratifikohen ato

Pasi dështuan tri herë të ratfikohen marrëveshjet ndërkombëtare në Kuvendin e Kosovës, për herën e katërt ato miratuan dhe tani janë në fuqi.

Me 84 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim janë miratuar pesë marrëveshjet ndërkombëtare financiare në Kuvend të Kosovës.

Përpos kësaj marrëveshjeje, Kuvendi i Kosovës ka miratuar edhe disa projektligje tjera .

Pas këtij miratimi, Kosova do të ketë qasje më të madhe në kapital ndërkombëtar për t’u përballur me luftën kunder Coronavirusit dhe Rimëkëmbjes Ekonomike. /Insajderi.com/

Të ngjashme