• 25/07/2021
Digiqole ad

Edhe një viktimë nga Suhareka, humbi betejen me COVID19

 Edhe një viktimë nga Suhareka, humbi betejen me COVID19


Kryetarja e forumit të gruas e LDK-se dega Suharekë, ka njoftuar se sot ka ndërruar jetë nëna e saj, pasi nuk e përballoi virusin COVID19!

Ja postimi i plotë:

Të dashur familjar, miq dhe dashamirë ju njoftoj se sot ndërroj jetë nëna ime Kimete Morina e cila humbi betejën nga Covid-19.

Falenderoj të gjithë mantilbardhët që bënë çdo gjë për shëndetin e saj të mirë, por ishte e pamundur.

Për shkak të gjendjes me pandemi, vorrimi do të bëhet vetëm në prani të familjes së ngushtë. 🕯😥.

Të ngjashme