• 16/06/2021
Digiqole ad

Masat e reja, anulohet FINALJA, Ballkani-Prishtina!

 Masat e reja, anulohet FINALJA, Ballkani-Prishtina!

Sipas disa burimeve që ka portali SuharekaExpress, pritet që finalja ndërmjet Ballkanit dhe Prishtinës të anulohet, si pasojë e disa vendimeve që mund të ndërmirren nga qeveria për shkak të pandemisë COVID-19.

Digiqole ad

Të ngjashme