Digiqole ad

Sonte Eanda vjen me “VELLO”

 Sonte Eanda vjen me “VELLO”

Artistja e grupit “On Records” sonte punlikon këngën e saj më të re të quajtur “VELLO”.

Eanda është pjesë e “On Record” dhe është artiste e re, ka një ze mjaftë të dashur për pubiikun.
Kujtojmë se publiku e ka pritur mjaftë mirë edhe këngën tjeter të Eandës te quajtur “KODEINA” qe u publikua me 26 Shkurt të këtij viti.

Kënga quhet VELLO
Këndon : Eanda
MuzikA : Zzap & Chris
Video: XFILMS
Produksioni : On Records

Digiqole ad

Të ngjashme