• 25/07/2021
Digiqole ad

“KAPO” rizgjidhet kryetar i Xhebrailav

 “KAPO” rizgjidhet kryetar i Xhebrailav

Dukse respektuar të gjitha masat e parapara nga Instituti i Shëndetit Publikë, sot me ( 02/08/2020 e diele ) është mbajtur Kuvendi Zgjedhor i rregullt i tifogrupit Xhebrailat 1992.

Me asnjë votë kundër dhe kandidat i vetëm Kryetari i ri u zgjodhë Korab Elshani(Kapo).

Ky është njoftimi i plotë i tifogrupit “Xhebrailat 1992” i bërë para pak qastësh në Facebook.

Duke rrespektuar gjitha masat e parapara nga Instituti i Shëndetit Publikë, u mbajt Kuvendi Zgjedhor i rregulltë i tifo grupit Xhebrailat 1992.

Me asnjë votë kundër dhe kandidat i vetëm Kryetari i ri u zgjodhë Korab Elshani(Kapo).

Kapo premtojë angazhim maksimal në rritjen e tifozërisë,duke pasur parasysh që na pret një sezonë mjaft i vështirë në organizimin e lojërave. Kurse premtoj edhe një organizim madhështorë për 28 vjetorin e Xhebrailave me 12 Shtator.

NA JENA XHEBSAT
1 9 9 2

Të ngjashme