• 16/06/2021
Digiqole ad

Pasuria e zv.Ministrit nga Suhareka – Nexhat Ramadani

 Pasuria e zv.Ministrit nga Suhareka – Nexhat Ramadani


Nexhat Ramadani, zv.Ministër i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë në qeverinë Hoti, gjithashtu Ramadani mban edhe pozitën e shefit të grupit parlamentar të LDK-së në Asamblenë Komunale në Suharekë.

Nexhat Ramadani për dy mandate 2007-2009 dhe 2013-2017, ka udhëhequr me drejtorinë e shërbimeve publike në Komunën e Suharekës. (Në këto dy mandate kryetar i Komunës ka qenë Sali Asllanaj- LDK)

Në vitin 2019 Zv.Ministri Ramadani ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë kundër korrupsionit;

Shtëpi në vlerë:35.000€

Tokë:23.000€

Truall: 33.000€

Veturë:3.500€

Para në Bankë: 2036€

Digiqole ad

Të ngjashme